Models de Barcelona treballant a la televisió

models televisio

El món de les models a Barcelona es tot un món: a moltes se les acusa de ser escorts en Barcelona, la rumorologia no perdona i pel fet de ser models sempre s’escampen rumors sobre que acompanyen a persones adinerades per una bona suma de diners.

Models a Barcelona

Catalunya sempre ha estat una de les regions mes fructíferes a la hora de exportar les seves models arreu del món. Son moltes les models que han voltat pel món fent-se les passarel•les de Milán, Londres, Paris o Nova York, ciutats clau pel món de la moda. Aquestes models catalanes i barcelonines han protagonitzat les editorials de les revistes de moda més importants del món, han vestit la roba més exclusiva i han protagonitzat les imatges més claus del món de la moda a tots el països. Moltes models s’han passat a la televisió!

Però no totes les models que neixen a Barcelona tenen tanta sort, i per això toca buscar-se la vida amb segones feines mentre ho intenten aconseguir al món de la moda. Moltes noies treballen com a ballarines, cambreres o fent feines sorprenentment diferents al que volen aspirar: a ser models, però son projectes apart destinats a finançar el seu somni de ser model i convertir-se en una de les tops més importants del món.

Noies de companyia

Així moltes arriben a formar part del món de les noies de companyia. ¿Què son les noies de companyia? Es una feina com qualsevol altra, que conté moltes interpretacions i dona molt joc per a la rumorologia sobre el ampli nombre de possibilitats que té aquesta tasca. Una noia de companyia ha de ser una noia guapa, elegant, que vesteixi bé i cridi l’atenció però que no sigui barroera. Una noia agradable en el tracte, que pugui acompanyar al seu client a qualsevol esdeveniment, normalment professional i de alt standing. Ha de ser una noia guapa però senzilla, que doni que parlar però sobretot sigui molt guapa, així l’home que l’ha contractat, el client, pugui presumir davant els seus companys de feina de la seva flamant acompanyant.

A partir d’aquí, qualsevol noia que compleixi aquestes característiques por unir-se a una agència o intentar-ho fer en solitari, mitjançant pàgines web o un clàssic com son els anuncis dels diaris en paper.

Sempre ha existit la rumorologia sobre si aquestes noies cobren per acompanyar únicament o també s’inclou la possibilitat de passar la nit. En aquest sentit, les tarifes poden variar molt, ja que no és el mateix acompanyar a un client a una festa o passar junts tota la nit. Però això son aspectes que s’acorden abans. Es possible que també la noia vulgui conèixer al client abans de realitzar el servei, una forma d’entrar en contacte amb ell i veure si es una persona de fiar. En alguns casos pot ser que la noia hagi de fingir ser la parella del client en qüestió, i per això és important tenir en compte aquest primer contacte per assegurar-se de tots el detalls.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *